DvM-leerlingen maken eindwerk samen met Tereos
Twee laatstejaars van DvM Humaniora, Cécilia en Ignace, hebben dit jaar samen met ons aan hun eindwerk gewerkt. De opdracht was de organisatie van een event.
Met het oog op de feestelijkheden rond ons 150-jarig jubileum, kozen Cécilia en Ignace voor de organisatie van een opendeurdag. Samen met ons hebben ze het scenario uitgewerkt, budgetten opgesteld, uitnodigingen gemaakt en workshops samengesteld. Een van die (virtuele) workshops was het maken van ijsjes.
Vorige week vrijdag stelden de leerlingen het bedrijf en hun event voor aan een achtkoppige jury. Nicolas Metzger, ingenieur in het R&D Food Application Team, had speciaal voor deze gelegenheid twee soorten aardbeisorbet gemaakt: eentje met een hoger suikergehalte en dus nutriscore C, en eentje met Mylose 351, een lager suikergehalte, en dus nutriscore A.
Proficiat, Cécilia en Ignace, met jullie geslaagde eindwerk!