Werken bij Tereos

Waarom werken bij Tereos zo fijn is? Dat ontdek je hier!

Ons DNA:
werknemers met passie

Gezond en veilig werken

Maak kennis met SAM

Veiligheidsbril niet vergeten? Alle signalisatie gecheckt? Fluohesje aan? Veiligheid begint bij jezelf: dat is de boodschap van SAM (Safe and Me), onze veiligheidsmascotte. Hij duikt op in workshops, op plaatsen waar een incident is voorgevallen enzovoort. SAM geeft overal het goede voorbeeld.

Het beste veiligheidsidee komt van …

Elk jaar roepen we onze werknemers op om een goed uitgedacht idee in te sturen om de veiligheid op onze site te verbeteren. Het directiecomité buigt zich over de meerwaarde en uitvoerbaarheid van al die suggesties en beslist welk idee geïmplementeerd wordt. De winnaar krijgt een geldprijs.

Betrokken bedrijfscultuur

We bouwen voortdurend aan een sterke, inclusieve bedrijfscultuur waarin onze mensen zich goed voelen en met plezier komen werken. Er is bijvoorbeeld weinig afstand tussen een werknemer en zijn of haar leidinggevende. De deur van onze HR-medewerkers staat altijd open en mensen kunnen met al hun vragen ook bij onze bedrijfsarts en vertrouwenspersoon terecht.

We hechten veel belang aan persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden we een verscheidenheid aan interne opleidingen aan om onze mensen te helpen hun loopbaandoelen te bereiken. Ook tijdens de jaarlijkse plant-themadagen staat bijleren centraal. Dan trainen we de regels rond kwaliteit, veiligheid en milieu. Onze werknemers krijgen telkens ook een technisch thema voorgeschoteld, bijvoorbeeld ‘werken op hoogte’. De diensthoofden geven aan welke thema’s ze tijdens de plantdagen graag aan bod laten komen.

En er valt altijd wat te vieren: het personeelsfeest, het Sint-Maartenfeest, het eindejaarscadeau, het nieuwjaarsontbijt …

Goede verloning

Het is door de inzet, kennis en capaciteiten van onze mensen dat Tereos Aalst al 150 jaar bestaat. We erkennen en belonen hun prestaties door een marktconforme verloning, collectieve premies, een 14de maand en extralegale voordelen.

Daarenboven heb je bij ons de mogelijkheid om een fiets te leasen, kan je lekker en gezond eten in ons bedrijfsrestaurant, krijgen jouw kids een cadeautje van de sint en krijg je zelf een leuk eindejaarscadeau.

Binnenkijken bij Tereos

Wil je al eens binnenkijken bij je potentiële werkplek? Het kan! Breng een virtueel bezoek aan onze fabriek, zoals de tarwemaalderij en de glucose-afdeling, op deze virtuele rondleiding.