nieuws

Ruim 1.500 bezoekers op de opendeurdagen van Tereos Aalst

De feestelijkheden rond de 150ste verjaardag van Tereos Aalst kenden eind april hun apotheose. Familie en vrienden van werknemers, klanten, leveranciers, maar ook buurtbewoners, lokale politici en ruim 250 geïnteresseerde Aalstenaars kwamen een kijkje nemen tijdens de opendeurdagen van 24 tot 28 april. Zij kregen een blik achter de schermen en maakten op die manier kennis met het productieproces.

 

De rondleiding omvatte bijna alle belangrijke afdelingen van de site: van de multimodale aanvoer en verwerking van grondstoffen tot de finale afwerking en verzending van onze producten. De bezoekers kregen dus een volledig beeld van de productie en de logistiek. Ook duurzaamheid, circulariteit en verantwoord gebruik van water en energie kwamen aan bod. De rondleiding eindigde in de afdeling onderzoek en ontwikkeling. De kers op de taart, aangezien de site in Aalst het belangrijkste R&D-centrum voor Tereos is.

 

“Met ruim 1.500 bezoekers mogen we spreken van een groot succes! De reacties na afloop van de rondleiding waren ronduit positief. Velen waren onder de indruk van het productieproces en ook de verschillende initiatieven in het kader van duurzaamheid waren voor velen een verrassing”
- Leo Paternot, plant manager

Omwille van de positieve reacties en de grote interesse voor Tereos Aalst, zal het binnenkort ook mogelijk zijn om op geregelde tijdstippen de fabriek te bezoeken. Voor meer informatie en inschrijvingen houdt u best onze website in de gaten.