nieuws

Tereos denkt tijdens feestjaar ook aan Aalsterse handelaars

Met de aankoop van lokale consumptiecheques ter waarde van 150 euro wil Tereos Aalst ook de lokale handelaars laten meegenieten van de 150ste verjaardag van het bedrijf. De aankoop van deze Aalsterse cadeaubonnen, goed voor een bedrag van ruim 50.000 euro, is een extra duwtje in de rug voor de Aalsterse middenstand.

Dat de Aalsterse vestiging van Tereos in 2023 haar 150 kaarsjes mocht uitblazen is welbekend. Het feestjaar werd opgeluisterd met de publicatie van het boek ‘Zoet kracht 150’ en zal eind april zijn apotheose kennen met een reeks opendeurdagen.


Om de verbondenheid met de stad Aalst extra in de verf te zetten, krijgen de ruim 350 personeelsleden een consumptiecheque ter waarde van 150 euro cadeau. Die kan worden gebruikt bij een 120-tal lokale handelaars.


“Wie Aalst zegt, zegt Tereos”, aldus Leo Paternot, plantmanager. “Daarom is het voor ons als bedrijf belangrijk om ook de lokale handelaars mee te laten genieten van onze 150ste verjaardag. Toen we tijdens de coronacrisis een eerste keer lokale geschenkbonnen aankochten, werd dat duwtje in de rug enorm gewaardeerd. Om onze medewerkers te bedanken voor hun inzet en het behalen van de bedrijfsdoelstellingen, beslisten we om opnieuw Aalsterse cadeaubonnen aan te kopen.”